Nuorten Äänekoski

Nuorisotiedotuspiste Nurkkeli on muuttanut 2014 vuoden alussa Nuorisokeskus Spottiin, jossa se palvelee kaikkia tiedonjanoisia nuoria sekä heidän vanhempiaan TIISTAISIN klo 14-17.

Paikalla myös nuorten sosiaalityöntekijä Kirsti Hallikainen sekä etsivä nuorisotyö 21.1.  11.2.  11.3.  15.4. 

Että mikä???? 

Nuorisotiedotuspiste on Äänekosken kaupungin nuorisopalveluiden toimipiste josta voit hakea tietoa mieltä kutkuttaviin kysymyksiin: 

- asuminen

- työelämä

- opiskelu

- harrastusmahdollisuudet

- mistä saa apua kun elämä painaa 

  • Voit jutella päivystävän työntekijän kanssa, tai lukea ja selata esillä olevia esitteitä.
  • Voit etsiä tietoa nuorisotiedotuspisteen nettikoneella.
  • Voit pyytää apua, tai etsiä tietoa itse. Jos emme osaa vastata, etsimme yhdessä vastauksen.
  • Voit myös vain tulla juomaan kupposen kahvia, eikä maksa mitään! 

Nurkkelin sivupisteet löytyvät Sumiaisten ja Konginkankaan kirjastoista sekä Suolahden nuorisotiloilta. Niistä voi etsiä tietoa itsenäisesti esitteistä ja kansioista. 

Nuorisotiedotuspiste Nurkkeli avattiin 21.9.2009 osana Pohjoisen Keski-Suomen nuorisotiedotus -  osallisuushanketta, jota rahoitti 20.8.2009 alkaen Länsi-Suomen lääninhallitus/ (1.1.2010 alkaen ELY-keskus). 1.6.2010 alkaen hanketta  rahoitti Opetus- ja kulttuuriministeriö. Syksyllä 2013 Nurkkelin toimintaa jatketaan osana nuorisotyötä ilman ulkopuolista hankerahoitusta.

Piste on tarkoitettu ensisijaisesti 13–29 -vuotiaille nuorille, mutta myös huoltajat ja muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan sen toimintaan.